DEHLIZ

DEHLIZ Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 605 beoordelingen
15 apr 2018 om 22:16 Had gyros besteld maar normaal krijg ik stukken vlees nu waren het allemaal kleine stukjes leek meer op shoarma normaal is die beter
10 apr 2018 om 10:37 Eten was een half uur te vroeg.
9 apr 2018 om 19:48 We hadden meer verwacht van het eten. Tzaziki saus smaakte niet en was waterig. Kwalitatief niet zo goed. Bezorger was niet zo vriendelijk.
30 mrt 2018 om 1:13 Altijd lekker pizza Döner. Binnen een kwartier zelfs bezorgd
24 mrt 2018 om 21:24 De patat was niet te eten, keihard en bruin, zelfs sommige patatjes helemaal aan gebrand!
14 mrt 2018 om 10:04 Jullie waren mooi op tijd, vriendelijk, correct
4 mrt 2018 om 21:53 Één woord: geweldig!
2 mrt 2018 om 21:24 niet te vreten vanavond wij hebben alles aan de prullenbak gegeven, dat was voor ons de laatste bestelling geweest
26 feb 2018 om 20:15 Eten was heerlijk, en precies op tijd. De broodjes waren goed gevuld en alles was vers. Ook de kapsalon smaakte wederom heerlijk. Een echte aanrader.
25 feb 2018 om 20:48 pizza's waren lekker
18 feb 2018 om 3:55 Ik had een doner kabab besteld friet en een gehaktbal. Weinig vlees veel brood. Broodje niet helemaal gevuld terwijl ik wel 2 euro meer moest betalen voor een grotere broodje. Frieten koud en kwetsjerig. Gehaktbal was oke. Na het eten darmklachten gehad.
5 feb 2018 om 1:31 Broodje shoarma met erg weinig vlees. Pizza droop het vet vanaf. Paar uur later hevige darmklachten bij ons allebei. Al de 3e keer na een bestelling hier. Voor ons geen Dehliz meer. Zouden beter om moeten gaan met bereiding/zorg van producten!